tisdag 12 juni 2012

Traktorn, ett väntat inlägg

Jag tycker det är så jätteroligt att få livbilder på det jag gjort på beställning eller gett bort. Tror alla i sy-blogg-värden gillar det. Detta blogginlägg har varit på gång länge länge. Skäms över att erkänna att det gått drygt 2,5år. Men tror att KokaLAL kanske blir glad, bättre sent än aldrig.

När jag gick gravid, med Traktorn. Tyckte LillPrins att det tjatades så mycket vad mamma har i magen. Tillslut svarade han: Traktor! Vi anmanade detta, barnet i magen blev en Traktor. Då jag i samma veva såg att KokaLAL hade tryckt upp ett eget tyg, med traktorer på. Var det självklart att jag skulle beställa en. Så klart LillPrins skulle få en tröja med en traktor på magen. Så vi tillsammans kunde gå omkring med våra "traktorer".

LillPrins i sin älsklings tröja 2,5år gammal
Traktorn i sin älsklings tröja 2år gammal. 
Traktorn 1,5månad i den mysiga mössan.
Mössan är sparad om det någon gång kommer Traktor barn
Tröjan är nästan lika fin än, vilken kvalité! Tack KokaLAL för den fina tröjan som har varit båda pojkarnas favorit. Nu börjar den bli lite liten, men ett tag till, kommer traktorn ha en traktortröja. 
Här skriver KokaLAL om traktortröjan

Historian om LillPrins som döpte sitt småsyskon till Traktor, har ytterligare en dimention. Traktorn föddes ensidigt döv. För att hjälpa honom till ett språk använder vi oss av TSS (tecken som stöd). Hans persontecken är "Traktor" (tecknat med en hand) LillPrins har såklart sitt persontecken som "Prins" (men bara vid tinningen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar