torsdag 28 januari 2010

Filt till babyskydd

Tiden att blogga verkar vara obefintlig för mig numera. Kanske inte så konstigt när man har en aktiv tvååring och en "Traktor" som nu är fyra månader... oj vad tiden går fort. Fyra månader har han funnits hos oss, känns som om det var nyss jag fick reda på att jag var gravid, och det är ju ett år tillbaka i tiden :-) Ja ja, jag tycker att jag tjatar om att tiden går fort jämnt, kanske för att den gör det *fniss.

Men nu till det jag gjort den senaste tiden.
Även att jag inte hinner skapa så mycket nu mer, så hinner jag lite då och då. Och så ha jag enhel del på lager som det bara är att blogga om... när jag nu hittar tid till det :-)

Jag har fått tre förfrågningar på filtar till babyskydd.
Själva iden på filten är inte min, men mönstret har jag gjort själv.

Denna filt åker en liten "ÅsaNisse" i. Mamman och Pappan är riktiga skidfantaster :-) Så vad passade då bra som applikation?
Ni som följt bloggen från start kanske minns min rädsla för applikationer. Kan nu meddela att den rädslan släppt. Det är riktigt roligt att rita, pilklippa och sy dem. Visst är det en hel del jobb med dem, men det får man tillbaka i det fina resultatet och nöjda vänner.


En vän ville ge bort en filt som välkommen till värden gåva. Det jag fick reda på om mottagaren var: Mamman gillar kor, och pappan är bonde. Så en ko fick det bli :-) Vad lilla T tycker om filten vet jag inte än...

Och så till sist i detta inlägg en "o o A A"-filt. (apan säger det, om man frågar LillPrinsT) Till en kille som jag vet uppskattar den, så pass mycket att mamman önskade en "snutte" i samma tyg.

6 kommentarer:

 1. Ja jag förstår vad du menar, 4 månader redan, tyckte det var nyss jag läste att er lilla "Traktor" kommit! =)
  Jättefina mysfiltar!
  Vårt knytte tittar ut när som helst, och då har vi ju Mysebo Design-sjöormen som ivrigt väntar! =)

  SvaraRadera
 2. En sådan skulle man ha haft förra vintern, då F bara var en liten skrutt. Jättefina! Förstår att du har fullt upp därhemma. Här har jag en på 7, en på 4 och minstingen på 1 år. Alla sjuka, men inte samtidigt så jag börjar få lappsjuka av att aldrig komma ut...

  Blev det någon vagnsdyna förresten?

  SvaraRadera
 3. "Åsa-Nisse" använder sin filt nästan dagligen, med lite trix går det rätt så smidigt att flytta över honom sovande från bilbarnstolen till vagnen utan att vika upp filten. Väl i vagnen fortsätter han att sova gott! :-) Tack än en gång för filten!

  SvaraRadera
 4. **Fina mysiga**

  Undrar hur många år som tiden tänkt rusa???? kan ju inte rusa resten av livet.... blir lite skraj för det ibland faktiskt,..

  man måste njuta av dagarna :)

  Kram kram kram krama gossarna!!


  Tessa

  SvaraRadera
 5. Jättefina filtar! Det jag undrar är om de skulle funka även till lite större bebisar? Det är ju snart dags förr oss att btya upp till en större modell på bilstol. i så fall vill jag också ha en till A.

  SvaraRadera
 6. Fangoria: Grattis!

  Mysigt: Hoppas sjukdomarna släppt nu! Någon vagnsdyna har det inte blivit... just nu lutar det åt att Traktorn får nöja sig med att ärva storebrors.

  Catrin: Roligt att höra

  Tessa: Kan vi ses snart?

  Emma: jo det tror jag. Vi hörs vidare på mail

  SvaraRadera